AKP deri me 2 dhjetor
kek baneri
valamobile
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Nënkryetari i Malishevës, Hajdin Berisha me bashkëpunëtorët vizituan pacientët nga Malisheva, në dializë
Nënkryetari i Malishevës, Hajdin Berisha me bashkëpunëtorët vizituan pacientët nga Malisheva, në dializë

Nënkryetari i Malishevës, Hajdin Berisha me bashkëpunëtorët vizituan pacientët nga Malisheva, në dializë

Nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, i shoqëruar nga drejtori për shëndetësi Liridon Hoti dhe ai për buxhet, Valon Mazreku, sot kanë vizituar pacientët nga Malisheva, të cilët janë në dializë dhe këtë shërbim e marrin në spitalin rajonal në Prizren. Nënkryetari Berisha, është njoftuar me gjendjen e tyre dhe me shërbimin që ju ofrohet, përfshi edhe transportin e tyre, të cilin e siguron Komuna e Malishevës. Gjatë kësaj vizite në  spitalin rajonal në Prizren, nënkryetari Berisha dhe drejtorët Hoti e Mazreku, janë takuar me pacientët që sot ishin duke e marrë këtë shërbim, me të cilët kanë biseduar rreth kushteve dhe trajtimit që ju ofrohet, e në veçanti për transportin që ju sigurohet nga komuna. Pacientët në dializë, të cilët trajtohen, janë ndarë të kënaqur me këtë vizitë, e po ashtu edhe me shërbimin që ju ofrohet atyre, kurse nënkryetari Berisha, ka premtuar se Komuna e Malishevës, do të vazhdoj të kryej këtë shërbim për pacientët në dializë. Në Komunën e Malishevës, janë 23 persona në dializë dhe shërbimin shëndetësor e marrin në rregullisht.

Kontrolloni gjithashtu

Kreu i Qeverisë së Kosovës, Ramush Haradinaj thotë së e Serbinë nuk do të flasim për territore

Kreu i Qeverisë së Kosovës, Ramush Haradinaj thotë së me Serbinë nuk do të flasim për territore

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, për herë të parë ka mbajtur sot ligjëratë para studentëve ...