mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Njoftime / Nesër, 11 tetor 2019 pritet të fillojnë punimet në kompleksin mermorial “Dëshmorët e Kombit” në fshatin Shqiponjë
Nesër, 11 tetor 2019 pritet të fillojnë punimet në kompleksin mermorial “Dëshmorët e Kombit” në fshatin Shqiponjë

Nesër, 11 tetor 2019 pritet të fillojnë punimet në kompleksin mermorial “Dëshmorët e Kombit” në fshatin Shqiponjë

Nesër, 11 tetor, në orën 12:00 pritet të fillojnë punimet në kompleksin mermorial “Dëshmorët e Kombit” në fshatin Shqiponjë ish-Jabllanicë. Kujtojmë që maj të vitit 1999 në Shqiponjë duke u ballafaquar me armikun ranë 38 dëshmorë të familjeve Zeneli, Myrtaj, Qelaj, Mehmetaj dhe u vranë 4 martirë.

Kontrolloni gjithashtu

Dëshmorët e kombit Ramiz Brahimaj dhe Sherif Brahimaj dekoruan me urdhërin "Hero i Kosovës"

Dëshmorët e kombit Ramiz Brahimaj dhe Sherif Brahimaj dekorohen me urdhërin “Hero i Kosovës”

Me inciativen e nënkryetarit të Kuvendit të Kosovës dhe njërit prej themeluesve të UÇK-së z. ...