KEK
Fillimi / Njoftime / Nesër, e hënë, 25 tetor 2021 në ora 11:00 mbahet protestë nga punëtorët e Lotarisë së  Kosovës.

Nesër, e hënë, 25 tetor 2021 në ora 11:00 mbahet protestë nga punëtorët e Lotarisë së  Kosovës.

Ju informojmë se nesër, e hënë, 25 tetor 2021 në ora 11:00 mbahet protestë nga punëtorët e Lotarisë së  Kosovës. Protesta mbahet para ndërtesës së Qeverisë dhe kërkohet miratimi i ligjit për Lotarinë e Kosovës.  Çështja e Lotarisë së Kosovës ende vazhdon të mbetet peng i vendimeve politike qysh nga viti 2019,ndërsa punëtorët e saj janë në gjendje të rëndë ekonomike dhe ekzistenciale. Qeveria është aksionare dhe pronare e vetme e Lotarisë së Kosovës dhe ka obligim ndaj punëtorëve të saj.

Kontrolloni gjithashtu

Në Namur të Belgjikës u mbajt Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: "Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë", 

Në Namur të Belgjikës u mbajt Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: “Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë”, 

Me rastin e Festave të Nëntorit të Madh,  më 28 Nëntor 2021, në Teatrin mbretëror ...