KEK
Fillimi / Njoftime / Më 11.01.2021 organizohet vendosja e Gurthemelit në  përkujtim të martirëve të rënë në masakren e vitit 1921, në fshatin Prapashticë
Më 11.01.2021 organizohet vendosja e Gurthemelit në  përkujtim të martirëve të rënë në masakren e vitit 1921, në fshatin Prapashticë

Më 11.01.2021 organizohet vendosja e Gurthemelit në  përkujtim të martirëve të rënë në masakren e vitit 1921, në fshatin Prapashticë

Komuna e Prishtinë ka njoftuar se  sot më 11.01.2021  ditë e hënë, organizohet vendosja e Gurthemelit në  përkujtim të martirëve të rënë në masakren e vitit 1921 fshatin  në Prapashticë. Në përkujtim të këtyre martirëve nesër në ora 13:00 te Dheu i Kuq në Prapashticë bëhet vendosja e Gurthemelit.
Komuna e Prishtines

Kontrolloni gjithashtu

Në moshën 88 vjeçare, ka vdekur poeti më i shquar malazez i shekullit 20, Jevrem Brkoviq

Në moshën 88 vjeçare, ka vdekur poeti më i shquar malazez i shekullit 20, Jevrem Brkoviq

Shkrimtari i famshëm dhe një nga poetët më të shquar malazezë të shekullit 20, Jevrem ...