KEK
Fillimi / Lajmet / Nesër në spitalet rajonale e fillojnë punën infermierët e rinj të punësuar në mështetje nga Banka Botërore
Infermierët po presin reflektim të institucioneve të vendit, në mënyrë që ata të mos trajtohen siç janë trajtuar deri tani

Nesër në spitalet rajonale e fillojnë punën infermierët e rinj të punësuar në mështetje nga Banka Botërore

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet rajonale nesër do të fillojnë punën infermierët e rinj. Punën do të nisin infermierët e rinj, të cilët kanë nënshkruar kontratën me Ministrinë e Shëndetësisë, e që punësuan me projektin e mbështetur nga Banka Botërore, për trajtimin e pacientëve me COVID-19. Ushtruesi i detyrës së drejtorit të SHSKUK-së, Valbon Krasniqi, tha se kontributi i infermierëve të rinj është i mirëseardhur. Sipas tij, puna e bërë do të jetë treguesi më i mirë që infermierët e rinj e kanë merituar të jenë pjesë e sistemit shëndetësor.

Kontrolloni gjithashtu

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot rishpërndarjen e kursimeve mbi 47 milionë eurove për vitin 2020

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot rishpërndarjen e kursimeve mbi 47 milionë eurove për vitin 2020

Qeveria e Kosovës, me kërkesë të kryeministrit Avdullah Hoti dhe në pajtim me Rregulloren e ...