leoni

Nga 174 invalidë të luftës së UÇK-së në Prizren, 46 janë pa punë, 27 kanë lëshuar vendin kurse 8 kanë vdekur

Nga 174 invalidë të luftës së UÇK-së në Prizren, 46 janë pa punë, 27 kanë lëshuar vendin kurse 8 kanë vdekur

Njëzeteshtatë invalidë të luftës së UÇK-së, kanë braktisur Prizrenin dhe Kosovën. Arsyeja e braktisjes së vendit për të cilin luftuan, ka qenë mungesa e një vendi të punës. Kryetari i Shoqatës së Invalidëve të Luftës në Prizren, Burim Shala tha se shqetësimet e tyre për gjendjen e invalidëve, kanë hasur në veshë të shurdhër nga institucionet. numëron 174 invalidë të luftës. Prej tyre 27 kanë dalë jashtë shtetit, 93 kanë gjetur vende të punës, 46 janë të papunë, kurse 8 kanë vdekur. 68 invalidë vazhdimisht janë në trajtim mjekësor dhe përdorin barna të ndryshme”, tregon ai. Shala tha se vazhdimisht e kanë ngritur çështjen e punësimit të invalidëve, mirëpo kërkesat e tyre kanë hasur në vesh të shurdhër, shkruan në  “PrizrenPress.com”

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …