Nga e hëna rifillon vaksinimi anticovid për grupmoshat mbi 65 vjeç̧ në Sallën e Sportit të Shkollës Bujqësore në Ferizaj

Me rregullimin e hapësirave sipas standardeve të kërkuara për vaksinimin kundër virusit Sars-Cov 2, që shmang tollovitë eventuale dhe lehtëson qasjen e qytetarëve si dhe punonjësve shëndetësor në dhënien e shërbimit, nga e hëna, pas furnizimit të ri me vaksina, rifillon vaksinimi për grupmoshat mbi 65 vjeç në Sallën e Sportit të Shkollës së Bujqësisë në Ferizaj. Tashmë drejtuesit dhe punonjësit e QKMF-së në Ferizaj kanë bërë të gjitha përgatitjet në këtë sallë, që t’i ofrohet vaksinimi qytetarëve mbi 65 vjeç ̧sipas kushteve e protokolleve që kërkohen në këtë rast. Një informatë tejet e rëndësishme që duhet ta dinë qytetarët është se aplikimi duhet të bëhet përmes platformës e-Kosova (linku: https://ekosova.rks-gov.net) ku më pas punonjësit e QKMF-së do t’i kontaktojnë qytetarët mbi moshën 65 vjeç̧, ashtu që të shmangen pritjet dhe tollovitë. Edhe në pikëpamje të dokumentacionit dhe materialit përkatës janë bërë të gjitha përgatitjet teknike, siç edhe na konfirmoi Koordinatori i Sistemit Informativ Shëndetësor në QKMF e Ferizajt, Bekim Salihu. Procesi i vaksinimit varet nga furnizimi me to i QKMF-së nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë, andaj kërkojmë mirëkuptimin e qytetarëve. Për çfarëdo informacion shtesë dhe të ri, qytetarët do të njoftohen me kohë.

Kontrolloni gjithashtu

U PËRURUA NDRIÇIMI PUBLIK NË BRESTOC DHE HOÇË TË VOGËL

Brestoci dhe Hoça e Vogël e komunës së Rahovecit u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 …