KEK
Fillimi / Institucionet / Nga e mërkura Palestra dhe Stadiumi i Qytetit të Deçanit, do të fillojnë punën me orar të plotë

Nga e mërkura Palestra dhe Stadiumi i Qytetit të Deçanit, do të fillojnë punën me orar të plotë

Komuna e Deçanit i njofton të gjithë qytetarët e sajë se, nga nesër ditë e mërkurë, datë 28/07/2021, Palestra dhe Stadiumi i Qytetit të Deçanit, do të fillojnë punën me orar të plotë për termine!

Për termine të rekreacionit dhe stërvitjeve, mund të kontaktoni personat përgjegjës:

Kastriot Himaj-044/ 960 – 833 dhe

Leotrim Berisha-044/ 300 – 324

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E RAHOVECIT MIRATON BUXHETIN PËR VITIN 2022

Kuvendi Komunal në Rahovec mbajti mbledhjen e radhës, nën kryesimin e kryesuesit z.Afrim Dina dhe ...