Nicholas Giacobbe ka thënë se dita e sotme është fitore tjetër për demokracinë e re, që po lulëzon në Kosovë

Nicholas Giacobbe ka thënë se dita e sotme është fitore tjetër për demokracinë e re, që po lulëzon në Kosovë

I ngarkuari me punë në Ambasadën amerikane,  në Prishtinë, Nicholas J. Giacobbe, ka reaguar pas përfundimit të procesit zgjedhor, në Kosovë. Giacobbe ka thënë se dita e sotme është fitore tjetër për demokracinë e re, që po lulëzon në Kosovë. “Inkurajuese për të parë kosovarët duke votuar, duke demonstruar zërat tuaj përmes kutive të votimit – një fitore tjetër për demokracinë e re dhe të lulëzuar të Kosovës”, ka shkruar Giacobbe. Ai ka bërë thirrje që të respektohen masat kundër pandemisë, duke festuar vetëm në shtëpi.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …