KEK
Fillimi / Lajmet / Nismës Socialdemokrate sot iu ka bashkuar edhe luftëtari i tri luftërave tona çlirimtare, Gafurr Osmani, nga komuna e Ferizajt
Nismës Socialdemokrate sot iu ka bashkuar edhe luftëtari i tri luftërave tona çlirimtare, Gafurr Osmani, nga komuna e Ferizajt

Nismës Socialdemokrate sot iu ka bashkuar edhe luftëtari i tri luftërave tona çlirimtare, Gafurr Osmani, nga komuna e Ferizajt

Nismës Socialdemokrate sot i ka bashkuar edhe luftëtari i tri luftërave tona çlirimtare, Gafurr Osmani, nga komuna e Ferizajt, të cilit mirëseardhje i ka uruar sekretari organizativ i Nismës, Bekim Brestovci. Gafurr Osmani, ushtari i tri luftërave çlirimtare nga sot e ka braktisur Partinë Demokratike të Kosovës, për të aderuar në familjen tonë politike, në Nismën Socialdemokrate, ka shkruar ai. Veteranët e UÇK-së, patriotë e qytetarë anekënd vendit çdo ditë e më shumë po i bashkohen vizionit dhe projektit politik të kryetarit, Fatmir Limaj në mbrojtje të vlerave tona kombëtare.

Kontrolloni gjithashtu

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nezir Çoçaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nezir Çoçaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Nezir Çoçaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale me seli në Hagë, lajmin ...