Airport Adem Jashari
MIT
tv dielli
kek
Fillimi / Lajmet / Një delegacion i Kuvendit të Kosovës po merr pjesë në takimet e Rrjetit Global Parlamentar të OECD-së
Një delegacion i Kuvendit të Kosovës po merr pjesë në takimet e Rrjetit Global Parlamentar të OECD-së

Një delegacion i Kuvendit të Kosovës po merr pjesë në takimet e Rrjetit Global Parlamentar të OECD-së

Një delegacion i Kuvendit të Republikës së Kosovës, i përbërë nga deputetët Doruntinë Maloku dhe Elmi Reçica, po merr pjesë në takimet e Rrjetit Global Parlamentar të OECD-së dhe deputetëve të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, që po mbahet në Paris. Ata kanë ndjekur diskutimet në disa sesione që trajtonin temat e energjisë globale, inovacionet në transport, pastaj, në sesionet për inteligjencën artificiale, zhvillimin ekonomik të qëndrueshëm dhe rolin e edukimit në zhvillimin ekonomik, me theks të veçantë për performancën në testin PISA. Gjatë ditës së sotme, deputetët e Kosovës morën pjesë edhe në një diskutim me Sekretarin e Përgjithshëm të OECD-së, Angel Gurría. Deputetët e Kosovës janë ftuar në cilësinë e delegacionit të përhershëm të Kuvendit të Republikës së Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s.

Kontrolloni gjithashtu

Autoritetet në Amerikë druajnë se bilanci i viktimave nga koronavirusi mund të shkaktojë 200 000 të vdekur

Autoritetet në Amerikë druajnë se bilanci i viktimave nga koronavirusi mund të shkaktojë 200 000 të vdekur

Autoritetet në Shtetet e Bashkuara druajnë se bilanci i viktimave nga koronavirusi mund të shkojë ...