KEK
Fillimi / Lajmet / Mjekët gjerman nisin punën në Infektivë, në ndihmë mjekëve tanë në menaxhimin e rasteve me COVID-19
Një ekip i mjekëve gjerman nis punën në Infektivë, për të ndihmuar mjekët tanë në menaxhimin e rasteve me Covid-19

Mjekët gjerman nisin punën në Infektivë, në ndihmë mjekëve tanë në menaxhimin e rasteve me COVID-19

Një ekip i mjekëve gjerman nga Instituti “Robert Koch” kanë filluar punën në Klinikën Infektive, ku do të ndihmojnë mjekët kosovarë për menaxhimin e rasteve me Covid-19. Shefi i pranimit në Klinikën Infektive Dr. Gëzim Morina, ka njoftuar se mjekët gjermanë iu janë bashkuar në klinikë. Infektologu Gramoz Bunjaku ka shkruar se bashkë me mjekët gjermanë kanë diskutuar sfidat e pandemisë dhe për gjendjen aktuale. Mjekët gjermanë do të ndihmojnë institucionet kosovare për menaxhimin e pandemisë.

Kontrolloni gjithashtu

Kërkohet heqja e kriterit për 15 vite përvojë punë para lufte në mënyrë që pensionistëve t’u njihen kontributet pensionale

Kërkohet heqja e kriterit për 15 vite përvojë punë para luftës, në mënyrë që pensionistëve t’u njihen kontributet pensionale

Pensionistëve po u kërkohet të kenë 15 vite përvojë punë para lufte në mënyrë që ...