kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Njoftim për repelimin e kafshëve në Burim dhe Gurbardh

Njoftim për repelimin e kafshëve në Burim dhe Gurbardh

Njoftohen banorët e Burimi dhe Gurbardhi të komunës së Malishevës, se repelimi i kafshëve në këto  vendbanime, do të bëhet të enjten më 24 mars 2016. Repelimi i kafshëve, bëhet në kuadër të luftimit dhe parandalimit të etheve hemorragjike krime kongo, prandaj luten të gjithë ata që kanë kafshë shtëpiake, kafshët ti mbaji në të mbyllura, deri në repelimin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Ka filluar asfaltimi i parkingjeve në qytein e Skenderajt

Në kuadër të investimeve infrastrukturore që po bëhen në çdo pjesë të komunës së Skenderajt, ...