Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Njoftim për vaksinimin e kafshëve në territorin e Malishevës

Njoftim për vaksinimin e kafshëve në territorin e Malishevës

Vaksinimi i kafshëve kundër sëmundjes gungore, më datën 24.09.2016 e Shtune,  do të bëhet në këto fshatra të komunës së Malishevës duke filluar nga ora: 08:00  deri në mbrëmje:

  1. Vermicë,

  2. Fshati i Ri dhe

  3. Berishë.

Ju bëjmë thirrje të gjithë fermerëve të fshatrave të lartcekura që gjatë ditës lopët ti mbajnë të mbyllura mos ti lëshojnë në fushë, deri në përfundimin e vaksinimit nga ekipet që do të vizitojnë çdo familje (fermerë).

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Suma priti në takim pune përfaqësues nga Ambasada Britanike

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma priti në takim pune Alex Taris, ...