tv dielli
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME MBLEDHJEN E PARË TË RREGULLT TË KOMITETIT PËR POLITIK DHE FINANCA NË VITI

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME MBLEDHJEN E PARË TË RREGULLT TË KOMITETIT PËR POLITIK DHE FINANCA NË VITI

Njoftohen qytetarët e Komunës së Vitisë se mbledhja e parë e rregullt e Komiteti për Politik dhe Financa, do të mbahet me datë 23.01.2020. ( E Enjte), duke filluar në ora 10:00. Mbledhja do të mbahet në zyrën e Konferencave në objektin e ri të Komunës së Vitisë në qendër të qytetit të Vitisë. Kjo mbledhje është e hapur për publikun. Për këtë mbledhje kryesuesi propozon këtë:

REND DITE

  1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e dhjetë e Komitetit për Politikë dhe Financa.

  2. Pasqyrat Financiare të Buxhetit Komunal për periudhën Janar- Dhjetor 2019.

  3. Shqyrtimi i planit vjetor për vitin 2020 dhe Planit Strategjik për Njësinë e Auditimit të Brendshëm në Komunën e Vitisë 2020-2022.

  4. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e draft rregullores për transparencë në Komunën e Vitisë.

  5. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për ndryshim plotësim të vendimit nr. 01-410/03-52, të datës 01.02.2018, të Komitetit për Politikë dhe Financa.

  6. Propozim për ndryshimin dhe miratimin e propozim vendimit për ndryshimin plotësim të vendimit nr. -410/03-57, të datës 02.02.2018 të Komitetit për Komunitete.

Plotësim: Me qëllim që qytetarët të njihen rreth këtyre propozim dokumenteve Zyra për Informim Publik në bashkëpunim me Sekretarin e Kuvendit i ka publikuar ato në ueb faqen zyrtare të komunës së Vitisë në këtë vegëz:

https://kk.rks-gov.net/…/Propozim-dokumentet-nga-mbledhja-e…

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Abdixhiku priti në takim ambasadoren e Kroacisë

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku, ka pritur në takim ambasadoren e Kroacisë në ...