NPL “Ambienti” kanë marr një aksion për krasitjen e drunjve nëpër disa pjesë të ndryshme të qytetit të Ferizajt

Në kuadër të bashkëpunimit të ndërsjellë, në mes të NPL “Ambienti”, Stacionit Policor në Ferizaj dhe Drejtorisë së Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, dhe pas kërkesës së tyre, punonjësit e NPL “Ambienti” kanë marr një aksion për krasitjen e drunjve nëpër disa pjesë të ndryshme të qytetit, ku qëllimi i këtij aksioni ka qenë lirimi e pamjeve të kamerave të sigurisë publike. Pas intervenimit, kamerat e sigurisë në këto lokacione kanë pamje të qartë, rrjedhimisht ka një siguri më të lartë për të gjithë qytetarët e Komunës së Ferizajt.

May be an image of devilwood, stone-fruit tree, shadbush and telephone pole

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi Komunal i Vitisë mbajti mbledhjen e dytë të rregullt

Mbledhja e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Vitisë, është mbajtur, ku në fillim …