Nxënësit shqiptarë të Malit të Zi u takuan me kryetarin, Bujar Nishani

Nxënësit shqiptarë të Malit të Zi u takuan me kryetarin, Bujar Nishani

Me ftesë të kryetarit, Bujar Nishani, një grup nxënësish e mësimdhënësish nga shkollat e mesme të Plavës, Gucisë, Rozhajës, Tuzit, Ulqinit dhe Tivarit kanë vizituar qytetet Shkodër, Durrës, Berat, Tiranë dhe Krujë. Me këtë rast, kryetari Nishani priti nxënësit shqiptarë dhe bashkëbisedoi me ta në mjediset e Presidencës.

Kontrolloni gjithashtu

Subjekti politik Vetëvendosje mban zgjedhjet për liderin e partisë me kandidatin e vetëm, liderin e saj, Albin Kurti

Subjekti politik Vetëvendosje mban zgjedhjet për liderin e partisë me kandidatin e vetëm, liderin e …