Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Oda Ekonomike Amerikane e shpreh shqetësimin me favorizimin e ndërmarrjeve publike
Oda Ekonomike Amerikane e shpreh shqetësimin me favorizimin e ndërmarrjeve publike

Oda Ekonomike Amerikane e shpreh shqetësimin me favorizimin e ndërmarrjeve publike

Oda Ekonomike Amerikane përmes një kumtese për media ka shprehur shqetësimin me favorizimin e ndërmarrjeve publike. Sipas tyre, kjo praktikë e gabueshme cënon trajtimin e barabartë të ndërmarrjeve publike me ato private. Oda Amerikane thekson se ndërmarrjet publike në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohen si “autoritete publike”, prandaj praktika e blerjes së shërbimeve të tyre nga ana e autoriteteve kontraktuese përmes dispozitave të “prokurimit brenda shtëpisë” duhet të ndërpritet, meqë cenon konkurrencën e drejtë.

Kontrolloni gjithashtu

NISMA mbledhin Kryesinë në një takim të jashtëzakonshëm pas dorëheqjes së kryeministrit Haradinaj

Nisma Socialdemokrate dhe AKR-ja sot zyrtarisht kanë nënshkruar koalicionin parazgjedhor

Nisma Socialdemokrate dhe AKR-ja sot zyrtarisht kanë nënshkruar koalicionin parazgjedhor, për të cilin tha se ...