vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Oficerë të Kursit të Lartë të Republikës së Shqipërisë vizituan Forcën e Sigurisë së Kosovës
Oficerë të Kursit të Lartë të Republikës së Shqipërisë vizituan Forcën e Sigurisë së Kosovës

Oficerë të Kursit të Lartë të Republikës së Shqipërisë vizituan Forcën e Sigurisë së Kosovës

Në ambientet e Ministrisë për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe në Komandën e Forcave Tokësore, sot për një vizitë pune, bazuar në programin mësimor dhe planin e aktiviteteve për “Kursin e Lartë të Oficerit” qëndruan kursantët e Kursit të Lartë të Akademisë së Mbrojtjes të Republikës së Shqipërisë. Delegacioni i kursantëve, fillimisht vizitoi Komandën e Forcave Tokësore ku u pritën nga komandanti i saj, gjeneral brigade Enver Cikaqi, i cili me këtë rast, i ka përshëndetur kursantët për vizitën mësimore dhe njëherësh i ka njoftuar me të arriturat e përgjithshme të Komandës së Forcave Tokësore.

Kontrolloni gjithashtu

Daniel Serwer

Server: Nëse ka ndarje Kosova do të mundet të bashkohet me Shqipërinë ose me pjesën shqiptare të Maqedonisë

Daniel Serwer, profesor në Universitetin, John Hopkins në Uashington në një intervistë për Radion Evropa ...