OPERACIONI “SHIGJETA” : MANIFESTIM PËRKUJTIMOR KUSHTUAR 25 VJETORIT TË OPERACIONIT TË LAVDISHËM TË UÇK

OPERACIONI “SHIGJETA”,  ORGANIZOJNË MANIFESTIM PËRKUJTIMOR KUSHTUAR 25 VJETORIT TË OPERACIONIT TË LAVDISHËM TË USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS. NË NJOFTIM SHKRUAN:

KEMI NDERIN DHE KËNAQËSINË T’JU FTOJMË NË MANIFESTIMIN PËRKUJTIMOR DEDIKUAR 25 VJETORIT TË OPERACIONIT TË LAVDISHËM TË USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS,

OPERACIONIT “SHIGJETA” D.O. 2 QË DO TË MBAHET MË 26 MAJ 2024

AGJENDA E MANIFESTIMIT DO TË JETË:

09:00 HOMAZHE NË VARREZAT E DËSHMORËVE NË LANDOVICE.

10:00 HOMAZHE NË LAPIDARIN E DËSHMORËVE NË KUSHNIN TË HASIT. 10:30 HOMAZHE NË KOMPLEKSIN E DËSHMORËVE NË GOROZHUP.

12:00 CEREMONIA QENDRORE MBAHET NË SHTËPINË E KULTURËS NË GJONAJ TË HASIT. LAVDI DËSHMORËVE TË KOMBIT!

Me respekt : Gjeneral Bislim Zyrapi

Kryetar i Bordit të Shoqatës

Operacioni “Shigjeta”

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …