MIT KS
Fillimi / Lajmet / Pacolli: Për rimëkëmbjen ekonomike të vendit duhet kë krijohet një komitet kombëtar në Kuvendin e Kosovës
Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli kërkon që në Kosovë të krijohet një Qeveri uniteti dhe të lihen anash inatet politike

Pacolli: Për rimëkëmbjen ekonomike të vendit duhet kë krijohet një komitet kombëtar në Kuvendin e Kosovës

Kryetari i AKR-së Behxhet Pacolli ka folur rreth pasojave të pandemisë koronavirus në Kosovë dhe për hapat që duhet të ndërmerren për tejkalimin e pasojave për ekonominë. Ai në një postim ka kërkuar më tepër ndihmë të shtetit për kompanitë përmes granteve, avantazheve tatimore dhe subvencioneve. Pacolli ka kërkuar krijimin e një komiteti kombëtar të rimëkëmbjes ekonomike në Kuvend, pjesë së cilit do të jenë qeveria, opozita, bizneset, odat ekonomike dhe palët e tjera e interesit, me qëllim që t’i përgjigjet së bashku situatës ekonomike, e cila sipas tij do të jetë më e rënda që nga vitet e nëntëdhjeta. “Nëse nuk i marrim këmbët në fillim mirë, do të jetë një sfidë për vite me radhë ndikimi. Kosova duhet të mësojë nga eksperiencat që vendet e tjera kishin me krizën ekonomike në 2008”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi bashkatdhetarët nga po vazhdojnë të mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi në Hagë, bashkatdhetarët po vazhdojnë ta mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të vazhdimit të intervistimit të kryetarit të Republikës së Kosovës, ...