Fillimi / Lajmet / PARTIA BALLISTE kërkon mbajtjen e zgjedhjeve të reja parlamentare sa më parë dhe më shpejt që është e mundur

PARTIA BALLISTE kërkon mbajtjen e zgjedhjeve të reja parlamentare sa më parë dhe më shpejt që është e mundur

PARTIA BALLISTE kërkon mbajtjen e zgjedhjeve të reja parlamentare sa më parë dhe më shpejt që është e mundur. Nënkryetari, Florim Isufi thotë se  me zgjedhjet e reja do të ndëshkohet kjo nomenklaturë e deritashme politike dhe të pensionohet para kohe nga jeta politike sepse e ka futur vendin në krizë të rëndë ekonomike financiare shëndetësore. Një pjesë e popullsisë është rënduar shumë  ekonomikisht sesa nga pandemia e cila për fat të mirë nuk pari shumë  viktima. Partia Balliste kërkon nga anëtarësia e vet  që të mobilizohet për zgjedhje të reja dhe zgjidhje të problemeve, në vend.

Kontrolloni gjithashtu

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët po kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë edhe për tre ...