Partia FJALA hapi fushatën në Gjakovë dhe prezantoi tetë kandidatët e saj nga ky qytet

Partia FJALA hapi fushatën në Gjakovë dhe prezantoi tetë kandidatët e saj nga ky qytet

Partia FJALA sot hapi  fushatën në qytetin e Gjakovës, ku para mediave dhe qytetarëve të prezantoi tetë kandidatët që vinë nga qyteti i Gjakovës, kandidat këta me kuadro të larta intelektuale si specialistë në lëmin e mjekësisë, inxhinierë, mësimdhënës e magjistra.  Kryetari i Partisë FJALA Dr. Gëzim Kelmendi tha se me kandidatët që i kemi në Gjakovë sidomos ata në lëmin e mjekësisë do të bëjmë ndryshime të mëdha në sektorin e shëndetësisë kur dihet se në çfarë gjendje kemi sot ne shëndetësinë. Tutje Kelmendi tha së njëjtë sikurse në qytetet e tjera edhe në Gjakovë, Partia FJALA nuk i thirri qytetarët në tubime por do të shkoj vet tek qytetarët duke dëgjuar brengat e tyre dhe duke vizituar lokalet-bizneset e tyre.

Kandidatët nga Gjakova janë:

Florik Haxhikadija

Doktor i Veterinës,

 

Edmond Halili

Doktor

Specialist i Kardiologjisë,

 

Jehona Behrami

Mësimdhënëse,

 

Florin Halili

Inxhinier i Ndërtimtarisë dhe Infrastrukturës,

 

Musa Halilaj

Doktor,

Specialist i Mjekësisë Familjare,

 

Fatjona Berisha

Magjistre e Letërsisë dhe Gjuhës Angleze,

 

Blendi Bordoniqi

Profesor

Magjistër i Muzikës,

 

Shkelzen Halilaj

Kontrolloni gjithashtu

Ejup Maqedonci: Serbia me qasjen e saj hegjemoniste dhe agresive karshi Kosovës do të bëjë që tensionet të vazhdojnë

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Ejup Maqedonci, dje pas bllokimit në kufi me Serbinë të …