KEK
Fillimi / Njoftime / Për shkak të pandemisë nesër nuk do të bëhen homazhe në 22 vjetorin e rënies së heroit të kombit, Bahri Fazliu
Për shkak të pandemisë nesër nuk do të bëhen homazhe në 22 vjetorin e rënies së heroit të kombit, Bahri Fazliu

Për shkak të pandemisë nesër nuk do të bëhen homazhe në 22 vjetorin e rënies së heroit të kombit, Bahri Fazliu

Në përvjetorin e 22-të të rënies heroike së heroit të kombit, Bahri Fazliu, nesër më 7 maj 2020, për shkak të pandemisë, nuk do të bëhen homazhe të organizuara në nderim të tij, kanë bërë të ditur familjarët e dëshmorit. Ata potencojnë se janë të nderuar se në çdo përvjetor nga shumë mysafirë, por kësaj radhe në mbrojtje të shëndetit, e mirëkuptojmë mungesën e tyre dhe njëkohësisht shprehin mirënjohje të gjithë tyre që nderuan ndër vite me pietet të thellë dëshmorët në përvjetorët e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Ajet Godeni ( pas vdekjes ) dekorohet nga Presidenti i Republikës së Kosovës me urdhrin “ Hasan Prishtina “

Ajet Godeni ( pas vdekjes ) dekorohet nga Presidenti i Republikës së Kosovës me urdhrin “ Hasan Prishtina “

 Ajet Godeni jatak besnik i Lëvizjes Nacional Demokratike Shqiptare Ndër ata pak jatakë, që i ...