Fillimi / Lajmet / Përhapja e koronavirusit në Kinë është ndalur, tha zëdhënësi i Komitetit për Çështje Shëndetësore, Mi Feng
Përhapja e koronavirusit në Kinë është ndalur, tha zëdhënësi i Komitetit për Çështje Shëndetësore, Mi Feng

Përhapja e koronavirusit në Kinë është ndalur, tha zëdhënësi i Komitetit për Çështje Shëndetësore, Mi Feng

Përhapja e koronavirusit në Kinë është ndalur, tha zëdhënësi i Komitetit për Çështje Shëndetësore, Mi Feng. Sipas të dhënave më të fundit, në Kinë ka pasur 81.439 raste të infeksionit të koronavirusit që nga fillimi i pandemisë, nga të cilat 75,448 janë shëruar dhe 3,300 kanë vdekur. Më herët, ishte raportuar se në provincën kineze Hubei (përveç Wuhan), e cila njihet si pika qendrore për përhapjen e infeksionit Covid-19, trafiku i brendshëm i pasagjerëve u rivendos pas dy muajsh.

Kontrolloni gjithashtu

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës thotë se cilësia jo e mirë e ajrit ...