Përparim Rama: Nga sot, Prishtina do të jetë qytet i fëmijëve, të moshuarave, prindërve, sportistëve e artistëve

Përparim Rama: Nga sot, Prishtina do të jetë qytet i fëmijëve, të moshuarave, prindërve, sportistëve e artistëve

Sot në mbledhjen inauguruese të Kuvendit të Komunës së Prishtinës, janë betuar anëtarët e rinj dhe kryetari i ri i kryeqytetit, Përparim Rama. “Nga sot, ne iu përvishemi punëve. Prishtina do të jetë qytet i fëmijëve, të moshuarave, prindërve, sportistëve e artistëve. Vend plot mundësi, qytet i gjelbër. Me trafik të komunikueshëm e i digjitalizuar”, ka deklaruar kryetari Rama. “Të nderuar asamblistë, si kryetar i Prishtinës, do të bashkëpunoj me secilin prej jush, për të mirën e kryeqytetit, për Prishtinën”, ka thënë Rama. Përparim Rama nga Lidhja Demokratike e Kosovës doli fitues në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale, ku ishte në garë me Arben Vitinë e Lëvizjes Vetëvendosje. Arben Vitia nga Lëvizja Vetëvendosje nuk mori  pjesë ne mbledhjen inauguruese të Kuvendit Komunal të Prishtinës Këtë e bëri të ditur një prej anëtarëve të komisionit për verifikim të mandateve, gjatë seancës së sotme inauguruese.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …