Brickos

Përurohet libri, “Zhanret e gazetarisë”, i autorit, Bajram Kosumi

Përurohet libri, “Zhanret e gazetarisë”, i autorit, Bajram Kosumi

Sot në orën 12.00 në Bibliotekën Kombëtare, “Pjetër Bogdani”,në Prishtinë përurohet libri: “Zhanret e gazetarisë”, i veprimtarit dhe publicistit, dr. Bajram Kosumi. Ky libër shkencor ndihmon  studentët e gazetarisë, studiuesit e letërsisë dhe gjuhësisë. Bajram Kosumi, rektor i Universitetit të Gjilanit, është autor i disa librave me tema të ndryshme publicistike dhe letrare.

Kontrolloni gjithashtu

Në Maqedoninë e Veriut sot është heshtja, para zgjedhjeve të nesërme, presidenciale

Në Maqedoninë e Veriut sot ka nisur heshtja zgjedhore, para zgjedhjeve të nesërme, Heshtja përfundon …