KEK
Fillimi / Opinione / Petrit Dibrani: Deputetët duhet të mësojnë të shkruajnë pa gabime dhe të flasin drejt gjuhën letrare
Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Deputetët duhet të mësojnë të shkruajnë pa gabime dhe të flasin drejt gjuhën letrare

Artan Abrashi, na flitka për rrëzimin e Qeverisë, pikërisht  me po ata që ishte në koalicionin e “shpresës”,  tani i mllefosur ja se ç’ na thotë.

Artan Abrashi, shkruan me plot gabime, drejtëshkrimore, pa kuptim,  edhe pse shkrimi, është shumë i shkurtër!…

Fillimisht duhet të mësoni të shkruani”  qeveria më e dobëta dhe më e degraduara; as nuk shkruhet dhe as nuk thuhet kështu!

  1. Arban Abrashi, jeni deputet i Republikës, ju lutem, mësoni të shkruani me kuptim dhe pa gabime.
  1. Qeveria më e dobëta, nuk shkruhet dhe as nuk thuhet!
  2. Qeveria më e degraduara, nuk shkruhet, nuk thuhet, s’e nuk ekziston qeveria e degraduara!

Lexo dhe mëso, deputet i Republikës.

  1. Qeveria më e dobët, kështu shkruhet dhe thuhet….
  2. Qeveria është, një grup i njerëzve, një njeri mundë, të degradohet nga pozita, në një pozitë tjetër, jo një grup njerëzish, në këtë rastë ekzekutivi qendror i Republikës…

Lexo dhe mëso, deputet i Republikës dhe mos shkruaj, apo flisni kuturu!….

 

Faleminderit për mirëkuptim!.

Kontrolloni gjithashtu

Agim Vuniqi

Agim Vuniqi: Lagja Marigona produkt i dokumenteve të falsifikuara pronësore për shkaqe përfitimi të komunarëve

Rehatimi financiar i udheheqesve dhe misionareve te saj ka vendosur kontrolle mbi pasurinë publike të ...