KEK
Fillimi / Lajmet / Policia e Kosovës ka mbyllur 19 kazino e bastore në rajonin e Ferizajt
Policia e Kosovës ka mbyllur 19 kazino e bastore në rajonin e Ferizajt

Policia e Kosovës ka mbyllur 19 kazino e bastore në rajonin e Ferizajt

Policia e Kosovës, në bashkëpunim me inspektorët dhe zyrtarët e doganave, ka mbyllur 19 kazino e bastore në rajonin e Ferizajt. Sipas një komunikate të lëshuar nga Policia e rajonit të Ferizajt, mbyllja e tyre është bërë pasi që dyshohej se në ato lokale, zhvillohej veprimtari ilegale e lojërave të fatit. Përveç veprimeve që janë ndërmarrë për mbylljen e kazinove dhe bastoreve, bëhet e ditur se janë kontrolluar edhe 7 lokale hoteliere, që ishin duke punuar pas orës 24, ndaj të cilëve do të ushtrohen fletëparaqitje për kundërvajtje.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli gjatë takimit me të rinjtë në Kaçanik, ka thënë se ...