Policia e Kosovës, Prokuroria e shtetit dhe KQZ-ja koordinohen për zgjedhjet e 11 qershorit

Policia e Kosovës, Prokuroria e shtetit dhe KQZ-ja koordinohen për zgjedhjet e 11 qershorit

Policia e Kosovës, Prokuroria e shtetit dhe Komisioni Qendror zgjedhor, kanë mbajtur një takim me qëllim të koordinimit dhe bashkëpunimit të veprimeve, ku është shpalosur programi orientues për policinë e Kosovës, për zgjedhjet e parakohshme të 11 qershorit. Laura Pula, koordinatore nacionale për zgjedhjet e parakohshme tha ata janë të angazhuar për mbrojtjen e votës së qytetarit dhe se me qëllim të ngritjes së nivelit të bashkëpunimit dhe koordinimit të vazhdueshëm, Prokuroria e shtetit ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me KQZ-ne, Policinë e Kosovës, Panelin zgjedhor për ankesa dhe parashtresa dhe Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Daniel Serwer

Daniel Serwer: Marrëveshja e Ohrit nuk ka substancë përveç idesë së vetëqeverisjes të komunitetit serb në Kosovë

Analisti dhe profesori i mirënjohur amerikan, Daniel Serwer, tha se marrëveshja e Ohrit e arritur …