mbpzhr 2018
valamobile
kek baneri
Fillimi / Lajmet / Posta e Kosovës ka promovuar dy pulla postare me imazhet e heronjve: Bekim Berisha dhe Bedri Shala
Posta e Kosovës ka promovuar dy pulla postare me imazhet e heronjve: Bekim Berisha dhe Bedri Shala

Posta e Kosovës ka promovuar dy pulla postare me imazhet e heronjve: Bekim Berisha dhe Bedri Shala

Në 20-vjetorin e rënies së dy prej eprorëve më të shquar të UÇK-së, Bekim Berisha dhe Bedri Shala, Posta e Kosovës ka promovuar dy pulla postare me imazhet e tyre. Kryeshefi i postës, Sejdi Hoxha, u shpreh krenar për promovimin e dy pullave postare për këta dy heronj të kombit, duke theksuar se me këto pulla postare po rritet edhe vlera e Postës së Kosovës. “Jemi krenarë që po promovojmë dy pulla postare shumë të çmueshme për dy heronjtë e kombit, Bekim Berisha-Abeu dhe Bedri Shala. Me rastin e 20-vjetorit të rënies po shprehim respekt, po nderojmë familjarët, por edhe njëkohësisht po rritet vlera e filatelisë së Postës së Kosovës. Bekim Berisha dhe Bedri Shala ishin dy ndër  eprorët më emblematikë  të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”, ka deklaruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Niveli i ndotjes së ajrit në Prishtinë vazhdon të mbetet në shkallë të njëjtë pavarësisht reshjeve të fundit të borës

Niveli i ndotjes së ajrit në Prishtinë vazhdon të mbetet në shkallë të njëjtë pavarësisht reshjeve të fundit të borës

Ajri nuk arrin të pastrohet pavarësisht reshjeve të borës së fundmi në kryeqytet. Niveli i ...