Pozita dhe opozita në Shqipëri kanë mbyllur me sukses negociatat lidhur me “Reformën në drejtësi”

Pozita dhe opozita në Shqipëri kanë mbyllur me sukses negociatat lidhur me “Reformën në drejtësi”

Pozita dhe opozita në Shqipëri, pas shumë mosmarrëveshjeve e qëndrimeve të kundërta, kanë rënë dakord dhe kanë mbyllur me sukses negociatat e stërzgjatura lidhur me “Reformën në drejtësi”. Konsensusi është arritur në bazë të një formulimi të Komisionerit Johannes Hahn, i cili ka dhënë edhe formulimin përfundimtar të arritjes së tij. Palët përplaseshin në dy çështje, që kishin të bënin që të dyja me rolin e ndërkombëtarëve. Menjëherë pas shpërndarjes së lajmit ka dalë në një deklaratë për mediat kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, i cili tha se kjo është fitore e PD-së, duke shtuar se është vendosur që roli i ndërkombëtarëve në këtë proces të jetë rekomandues.

Kontrolloni gjithashtu

Brenda mureve të Kishës Katolike në Francë është abuzuar seksualisht me 216 mijë të mitur që nga viti 1950

Qeveria e Spanjës miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual të Kishës Katolike

Qeveria spanjolle miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual në Kishën Katolike. …