KEK
Fillimi / Njoftime / Prej dites se enjte, me 10 Qershor, Komuna e Prishtines do te ofroje sherbime manuale ne sportele
Prej dites se enjte, me 10 Qershor, Komuna e Prishtines do te ofroje sherbime manuale ne sportele

Prej dites se enjte, me 10 Qershor, Komuna e Prishtines do te ofroje sherbime manuale ne sportele

Ju njoftojme se qe nje kohe te gjate, e ne vecanti ne dy ditët e fundit, ne Komunen e Prishtines nuk eshte duke funksionuar sistemi elektronik per sherbimin e qytetareve/INTRANET. Sistemi eshte qendror dhe menaxhohet e mirembahet nga Ministria e Administrimit te Pushtetit Lokal (MAPL).

Perkunder raportimit te vazhdueshem per kete ceshtje ne Ministrine e Administrimit te Pushtetit Lokal dhe Ministrine e Puneve te Brendshme dhe Administrates, deri me tani nuk eshte ndermarre ndonje veprim.

Andaj, ju informojme se nga neser, e enjte, 10 Qershor, Komuna e Prishtines do te ofroje sherbime manuale ne sportele.

Ju kerkojme falje per krijimin e rradheve te gjata dhe pritjeve per te marre sherbime dhe shpresojme ne reagimin e shprejte te Ministrise per te rregulluar kete problem teknik.

Ju falemnderit paraprakisht per mirekuptimin!

Komuna e Prishtines

Kontrolloni gjithashtu

Tahir Ahmeti

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, organizohet më 24-25 qershor 2021

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, që organizohet më 24-25 ...