Turqia e vlerëson vendimin e gjykatës së BE-së si një sulm ndaj të drejtave të grave myslimane

Presidenti i Turqisë, Rexhep Erdogan ka drejtuar kritika të ashpra ndajë kryeministrit izraelit Benjamin Netanyahu

Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan ka drejtuar kritika të ashpra ndajë kryeministrit të Izraelit, Benjamin Netanyahu. Ai ka shkruar se edhe Adolf Hitleri do të ishte xheloz ndaj kryeministrit izraelit Benjamin Netanyahu, për “metodat gjenocidale” të Izraelit në Rripin e Gazës. Times of Israel shkruan se presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan ka akuzuar Izraelin që po shënjestron civilët, spitalet dhe kamionët me ndihma, duke e bërë qëllimisht që enklavat palestineze të vdesin nga uria dhe duke e shndërruar Gazën në një “burg në ambient të hapur”.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …