MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / Proces zgjedhorë i qetë dhe demokratik në Junik

Proces zgjedhorë i qetë dhe demokratik në Junik

Qytetarët e Komunës së Junikut si përherë kaluan nëpër një fushatë dhe proces zgjedhor të qetë dhe demokratik, mbarëvajtje që flet shumë për një komunitet krenar e të urtë, me traditë demokratike dhe vlera të larta humane.

Kryetari i Komunës së Junikut Agron Kuçi, falënderon dhe iu është mirënjohës të gjithë qytetarëve të Junikut që shfrytëzuan të drejtën për të votuar duke treguar peshën e votës së tyre, ku si bashkëpunëtor të mirë mundësuan që procesi zgjedhorë të kaloj i qetë, duke respektuar vlerat demokratike, ku u dëshmuar edhe njëherë si vend i traditës dhe kulturës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet takimi me qytetarë dhe biznese për Planin Rregullues të hollësishëm “Parku i Biznesit në Marinë”

Mbahet takimi me qytetarë dhe biznese për Planin Rregullues të hollësishëm “Parku i Biznesit në ...