Banorët e fshatit Lipë të Komunës së Pejës kërkojnë mbrojtjen e Kalasë së lashtë Ilire dhe futjen e saj në UNESCO

Protesta e paralajmëruar për datën 22 maj 2016 për mbrojtjen e Kalasë së Lipës shtyhet për një kohë të pacaktuar

Kryesia e fshatit Lipë të Komunës së Pejës dhe të këshillit organizativ të protestës vendosi që protesta të shtyhet për një kohë të pacaktuar, me qëllim që t’u jepet edhe pak kohë institucioneve për kërkesat e parashtruar. Protesta e paralajmëruar për datën 22 maj 2016 pas konsultimeve të këshillit organizativ të protestës dhe organeve të rendit ka marrë vendim që protestën e paralajmëruar për mbrojtjen e Kalasë ta shtyjë për një kohë të pacaktuar. (Albert Zekaj)

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli

Mbrojtja e Kadri Veseli ka përgënjeshtruar pretendimet e Prokurorisë së Gjykatës Speciale

Mbrojtja e Kadri Veseli ka përgënjeshtruar pretendimet e Prokurorisë së Gjykatës Speciale. Mbrojtja e tij …