KEK
Fillimi / Lajmet / Protestuesit në Prishtinë kërkuan dorëheqjen e ministres së Drejtësisë, Dhurata Hoxha dhe shkarkime relevante
Sot në Mitrovicë mbahet Marshi Protestues: Drejtësi për vdekjen e aktivistit Astrit Dehari

Protestuesit në Prishtinë kërkuan dorëheqjen e ministres së Drejtësisë, Dhurata Hoxha dhe shkarkime relevante

Një numër i madh i qytetarëve të Kosovës kanë marrë pjesë në protestën e sotme të mbajtur në Prishtinë, duke kërkuar drejtësi për Astrit Deharin. Protestuesit kërkuan dorëheqjen e ministres së Drejtësisë, Dhurata Hoxha si dhe shkarkimin e personave përgjegjës në Burgun e Prizrenit.  Protestuesja, Besa Luzha ka kërkuar  hetim të pavarur dhe marrje të përgjegjësisë nga institucionet e drejtësisë, ndërkohë që ka specifikuar se  ka ndodhur diçka e tmerrshme para nëntë ditësh në Qendrën e Paraburgimit në Prizren.Institucionet e drejtësisë t’i marrin përgjegjësitë. Është e pafalshme që në Kosovën demokratike të ndodhin vdekje të këtij lloji.  Sot këtu po kërkojmë  drejtësi, pa marrë parasysh bindjet politike.  Në protestë kanë marrë pjesë zyrtarë të lartë të Vetëvendosjes  si dhe babai i Astritit, Avni Dehari.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të grave shtatëzëna nga institicionet publike edhe ato private

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të gjitha grave shtatëzëna

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë me dije se Qeveria ka marrë vendim për ...