KEK
Fillimi / Lajmet / Veseli: Qytetarët e Kosovës nuk duhet të mbesin të izoluar për shkak të demarkacionit
Kryekuvendari Veseli

Veseli: Qytetarët e Kosovës nuk duhet të mbesin të izoluar për shkak të demarkacionit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvenditt foli për Demarkacionin me Malin e Zi, duke shtuar  është bërë histori e gjatë dhe po dëmton procesin e liberalizimit të vizave. Ai tha se qytetarët e Kosovës nuk duhet të mbesin të izoluar për shkak të demarkacionit. Kemi biseduar me zyrtarë të Malit të Zi, të cilët na kanë konfirmuar se do t’i drejtohet Bashkimi Evropian me një shkresë zyrtare, përmes së cilës do të kërkojnë që qytetarët e Kosovës të mos mbesin të izoluar për shkak të demarkacionit. Kjo kërkesë e Malit të Zi karshi BE-së, ka ardhur pas kërkesës nga pala jonë për të cilën janë pajtuar edhe malazezët.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...