KEK
Fillimi / Lajmet / Lista Serbe lavdëron edhe një të arritur të madhe në Bruksel, telekomunikacionin dhe AKS-në
Kodi telefonik i Kosovës

Lista Serbe lavdëron edhe një të arritur të madhe në Bruksel, telekomunikacionin dhe AKS-në

Lista Serbe konsideron se me dakordimi i mbrëmshëm për zbatimin e Marrëveshjes së Beogradit e Prishtinës për telekomunikacionin, është kontribut i madh në normalizimin e marrëdhënieve dhe  kjo marrëveshje do të rezultojë edhe me formimin shumë të pritur të Asociacionit të Komunave serbe. Qeveria e Serbisë po i mbron  interesat e popullit tonë, i përgëzojmë për forcën dhe vendosmërinë që nuk lëshuan pe kur kishin presion për të pranuar marrëveshjen shumë më të keqe se sa ajo që e kemi tash, njforjnë mediet në Serbi. Falë kësaj qasjeje, është penguar qëllimi për t’u plaçkitur pasuria e Telekomit, ndërsa shfrytëzuesve të shërbimit të telefonisë fikse e mobile u është garantuar nivel dhe cilësi e njëjtë shërbimi, thotë Lista Serbe.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të grave shtatëzëna nga institicionet publike edhe ato private

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të gjitha grave shtatëzëna

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë me dije se Qeveria ka marrë vendim për ...