KEK
Fillimi / Lajmet / Punëtorët e KEK-ut kërkojnë nga partitë politike që në platformat e tyre zgjedhore të jetë rritja e pagave në sektorin publik
Punëtorët e KEK-ut kërkojnë nga partitë politike që nga partitë të rrisin pagat në sektorin publik

Punëtorët e KEK-ut kërkojnë nga partitë politike që në platformat e tyre zgjedhore të jetë rritja e pagave në sektorin publik

Punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës kanë kërkuar nga partitë politike të cilat i janë futur garës zgjedhore për të udhëhequr me vendin nga 14 shkurti, që në platformat e tyre zgjedhore të përfshijnë edhe rritjen e pagave për të gjithë të punësuarit me nga 150 euro. Siç kanë thënë nga kjo sindikatë, “mënyra lineare për ngritjen e pagave në Kosovë është e domosdoshme për arsye së në Kosovë në gjithë sektorin publik ka dallime të mëdha, marrë për bazë policin e thjeshtë dhe atë të graduar, dallimin në mes të mësuesit me nivel të njëjtë kualifikimi me arsimtarin, në mes të infermierëve të diplomuar me doktorët që kanë dallime të mëdha në paga etj”.

Kontrolloni gjithashtu

Bekim Jashari: E kemi amanet që ta ruajmë shtetin tonë të cilin e krijuam falë atyre që kanë dhënë jetën për të

Bekim Jashari: E kemi amanet që ta ruajmë shtetin tonë të cilin e krijuam më sakrificën e atyre që e dhanë jetën për të

Kryetari i Skenderajit, Bekim Jashari, tha se e kemi amanet që ta ruajmë e ta ...