KEK
Fillimi / Lajmet / Punëtorët teknikë të cilët punojnë në disa nga objektet ministrore do të protesojnë sot gjatë tërë ditës
Punëtorët teknikë të cilët punojnë në disa nga objektet ministrore do të protesojnë sot gjatë tërë ditës për ngritjen e pagave

Punëtorët teknikë të cilët punojnë në disa nga objektet ministrore do të protesojnë sot gjatë tërë ditës

Punëtorët teknikë të cilët operojnë në Ministrinë e Mjedisit, Ministrinë e Administratës së Pushtetit Lokal, Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, Ministrinë e Drejtësisë dhe Administratës Publike do të protestojnë sot. Protesta e punëtorëve teknikë po bëhet për të kërkuar ngritjen e pagave për ta. Kështu ka njoftuar Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës. Ata do të protestojnë në objektin e ish-Rilindjes dhe aty do të qëndrojnë për gjatë gjithë ditës. Ndërkaq, në orën 13:00 protestuesit do t’i vizitojë kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat, Jusuf Azemi i cili ka njoftuar se do të deklarohet edhe për media.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...