KEK
Fillimi / Lajmet / Qeveria e Kosovës miraton statutet e përhershme të katër Universiteteve Publike në vend
Qeveria e Kosovës miraton statutet e përhershme të katër Universiteteve Publike në vend

Qeveria e Kosovës miraton statutet e përhershme të katër Universiteteve Publike në vend

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur ka miratuar statutet e katër Universiteteve Publike në Kosovë. Ministri Likaj ka thënë se universitet publike kanë kaluar procedurat dhe janë në përputhje me ligjin për arsimin e lartë. “Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotme ka aprovuar Statutet e përhershme të katër universiteteve publike të Kosovës: Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë, Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë”, ka thënë ai. Ministri ka shtuar se me këtë aprovim të statuteve nga ana e Qeverisë, hapet rruga për sigurimin e pavarësisë së plotë të këtyre institucioneve të arsimit të lartë.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...