Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Qendra e Universitetit të Prishtinës ka shpallur konkurs për pranimin e studentëve në konvikte
53 persona të cilët kishin rezultuar negativ me koronavirus në Qendren Studentore, sot do të lirohen nga karantina

Qendra e Universitetit të Prishtinës ka shpallur konkurs për pranimin e studentëve në konvikte

Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës (UP) ka shpallur konkursin për pranimin e studentëve për banim në konvikte dhe për ushqim në mensë për vitin akademik 2016/2017. Konkursi do të jetë i hapur prej datës 05.09.2016 deri më datën 13.09.2016. Edhe këtë vit Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës do të pranojë afër 3600 studentë, për të cilët ofron strehim, ushqim si dhe hapësirat për lexim,studim, sport dhe aktivitete tjera të ndryshme. Mënyrat e përzgjedhjes së kandidatëve të cilët do të fitojnë të drejtën për strehim dhe ushqim do të bëhet në bazë të kritereve të përcaktuara me konkurs. Çmimi do të jetë 35 € për muaj (20 € banimi, 15 € ushqimi).

Kontrolloni gjithashtu

Japonia e ndihmon sektorin e shëndetësisë në Kosovë me mbi 700 000 dollarë

Japonia e ndihmon sektorin e shëndetësisë në Kosovë me mbi 700 000 dollarë

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj priti sot në takim të ngarkuarin me punë të Ambasadës ...