Kryetari i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri dhe kryetari i Zveçanit, Ilir Peci janë të shqetësuar për mundësinë e eskalimit të situatës

Qindra qytetarë serbë, kryesisht punëtorë të institucioneve, sërish po protestojnë para komunave, Leposaviq, Zveçan e Zubin Potok

Edhe sot qindra qytetarëve serbë, kryesisht punëtorë të institucioneve, po protestojnë para tri komunave veriore të vendit, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok. Ata po qëndrojnë nëpër tendat e improvizuara para ndërtesave komunale, ndërsa në Leposaviq kanë organizuar edhe aktivitete sportive. Situata aktuale mund të konsiderohet e qetë, ndonëse protestuesit serbë vazhdojnë të  kundërshtojnë hyrjen e kryetarëve shqiptarë në tri ndërtesat komunale, ku ata i kanë vendet e tyre të punës.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeministri Kurti, në margjinat e Forumit Ekonomik të Delfit, në Greqi, u takuaa me diplomatin amerikan, Gabriel Eskobar

Gabriel Escobar, ka kërkuar nga kryeministri, Kurti, që të mos humbasë kohë në integrimin e vendit në Bashkimin Evropian

Emisari amerikan për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, ka kërkuar nga kryeministri, Albin Kurti që të …