Ramush Haradinaj: AAK do të mbajë vetëm 5 ditë fushatë për për shkak të situatës pandemike në vend

Ramush Haradinaj: AAK do të mbajë vetëm 5 ditë fushatë për për shkak të situatës pandemike në vend

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës do të mbajë vetëm 5 ditë fushatë për zgjedhjet e 17 tetorit. Këtë e ka bërë të ditur kryetari i partisë, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se ky vendim është marrë për shkak të situatës epidemiologjike në vend. “Duke pasur parasysh situatën e rëndë epidemiologjike me Covid-19, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, ka vendosur që Fushatën konvencionale për zgjedhjet lokale Tetor 2021, ta kufizojë në 5 ditë. Poashtu jemi të përcaktuar që edhe këtë afat 5 ditor të fushatës, ta zhvillojmë në përputhje të plotë me kriteret dhe rekomandimet për parandalimin e përhapjes së virusit. Të nderuar qytetarë, struktura e simpatizantë të AAK-së, do të përpiqemi që duke filluar nga nesër, të gjejmë mënyra alternative të komunikimit dhe të shpalosim programin dhe objektivat tona për zgjedhjet e 17 Tetorit. Gjatë kësaj kohe do ta zbatojmë modelin e fushatës digjitale. Na priftë e mbara!”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Shaip Kamberi nuk ka arritur të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë pas rivotimit që u bë në Tërnoc

Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës ka marrë vetëm 598 vota, ndërkaq Kamberit i duheshin së …