MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / Reagim kundër zërave shpifës kinse për tërheqjen e investimit në stadiumin e Gjakovës

Reagim kundër zërave shpifës kinse për tërheqjen e investimit në stadiumin e Gjakovës

MKRS bën me dije për opinionin, me theks atë të Gjakovës, se projekti për ndërtimin e stadiumit të Qytetit në Gjakovë është në fazën e hapjes së procedurave dhe se së shpejti aty do të fillojnë punimet për renovimin e këtij stadiumi, duke bërë që Gjakova ta ketë stadiumin e kategorisë së II-të sipas kritereve të UEFA-së.

Dhe të kjo vjen si rezultat në kuadër të investimeve që MKRS bën në tërë Kosovën dhe pa e përjashtuar as Gjakovën. 

Kjo është pjesë e zotimit të Ministrit Kujtim Gashi që edhe qyteti i Gjakovës të bëhet me standarte të larta dhe aty të zhvillohen edhe ndeshjet ndërkombëtare. 

“Zërat shpifës të disa prej atyre që nuk kanë bërë asgjë për sportin dhe sportistët e Gjakovës janë qëllim këqija dhe nuk i ndihmojnë atyre me 6 tetor, ka thënë ministri Gashi duke e vlerësuar se qytetarët e Gjakovës e kanë parë punën dhe përkushtimin e tij edhe ne projektet tjera për Gjakovën si: Stadiumi ndihmës i përfunduar, Finalizimi i terreneve të Tenisit, Kampi Rinor në Pjetershan, Qendra Kulturore në Rugovë e shumë projekte tjera kulturore, sportive dhe rinore”, përfundon komunikata e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

 

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim i rëndësishëm për të gjithë bizneset, për pjesëmarrje në sesionin informues për thirrjen për Aplikim të publikuar nga Zyra e BE-së në Kosovë

Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm në komunën e Rahovecit fton të gjithë bizneset e ...