tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / REAGIM PUBLIK NGA MINISTRIA E INFRASTRUKTURËS DHE AMBIENTIT
MI LOGO

REAGIM PUBLIK NGA MINISTRIA E INFRASTRUKTURËS DHE AMBIENTIT

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit (MIA), reagon ndaj shkrimeve të fundit të cilat janë adresuar në adresë të kësaj ministrie. MIA reagon ndaj shkrimeve të fundit duke i vlerësuar si tendencioze, të pabaza dhe kanë për qëllim lansimin e lajmeve lajthitëse. Ministria është e përkushtuar që të zbatohen me përpikëri Ligjet ekzistuese të vendit tonë. U bëjmë thirrje të gjitha mediave që mos të bien pre e spekulimeve dashakeqe të ndikuara nga grupet e ndryshme të interesit, e të cilat për interesa të ngushta të tyre hedhin në opinion pasaktësi dhe të pavërteta. Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit, mbetet e hapur për bashkëpunim me institucionet e drejtësisë, dhe në vazhdimësi ka treguar gatishmëri për bashkëpunim.

Mbetemi të zotuar në zbatimin e ligjit mbi zbatimin e Administratës Shtetërore, 03/L-189.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E JUNIKUT VAZHDON TRADITËN E TRIUMFIMIT

Komuna e Junikut pas vlerësimit me vendin e I-rë për tri vite radhazi nga MAPL, ...