kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Filluan punimet në renovimin e Shkollës “EDMOND HOXHA” në Junik

Filluan punimet në renovimin e Shkollës “EDMOND HOXHA” në Junik

Kanë filluar punimet në renovimin e SHFMU “Edmond Hoxha” në objektin numër 2, me qëllim të ofrimit të një enterieri dhe kushteve të mira për zhvillim të mirë të procesit mësimor me ndikim në cilësi dhe perfomancë. Mësimi në shkollën fillore të mesme të ulët objekti numër 1 i është adaptuar nevojave të nxënësve për atë kohë sa zgjasin punimet në renovim në objektin numër 2, për çka janë njoftuar nxënësit dhe prindërit.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...