Konfirmohen 19 raste të reja me virusin korona, shërohen 8 qytetarë dhe sot nuk shënohet asnjë rast i vdekjes

Rritje e jashtëzakonshme e rasteve me koronavirus, prinë Evropa

Medie nga vende të ndryshme alarmojnë për rritje të jashtëzakonshme të rasteve me koronavirus anekënd botës. Vetëm gjatë 24 orëve janë regjistruar 400 mijë raste të reja. Reuters njofton se ndonëse Evropa muaj më pari ia doli me sukses ta ulë numrin e rasteve të infeksioneve me virusin covid-19, gjatë ditëve të fundit ka një rritje të jashtëzakonshme të rasteve. Kjo ka bërë që një e treta e rasteve të të infektuarve nga e gjithë bota të janë nga Evropa. Kjo rritje e jashtëzakonshme e infektimeve me virusin korona ka shtyrë autoritetet e shteteve evropiane që të shtojnë masat që kanë për qëllim ndalimin e rritjes së mëtejme të rasteve të reja me covid-19.

Kontrolloni gjithashtu

Zoran Milanoviq, ka konfirmuar mbështetjen e vendosur të Kroacisë për hyrjen e Shqipërisë në Bashkimin Evropian

Kryetari i Kroacisë,  Zoran Milanoviq, ka konfirmuar mbështetjen e vendosur të vendit të tij  për …