Berat Rukiqi

Rukiqi: Kompanitë që Komisarja Dejona i quan “piramidë mafioze”, punësojnë 8 mijë punëtorë

Eksperti i Ekonomisë, Berat Rukiqi ka kritikuar qëndrimin e zyrtares së lartë të partisë Vetëvendosje, Dejona Mihali. Ai ka shkruar se kompanitë që Komisarja Dejona i quan “piramidë mafioze”, punësojnë 8 mijë punëtorë. “Lexoni me kujdes statusin e komisares Dejona. Ajo paralajmëron luftimin dhe mbylljen e komplet 2 bizneseve. I quan PIRAMIDA MAFIOZE. Mbani mend. Manuali është i njejtë: Pas çdo skandali, do të kemi: Video propagandistike, për të sulmuar kundërshtarët, nga “Kinostudio” e Politbyrosë; Hapje të procedurave të ngjashme, për hetim dhe mbyllje biznesesh, si në rastin e Klan Kosovës, kinse në emër të luftimit të kompanive me origjinë të dyshimtë të kapitalit. Përndryshe kompanitë që Komesarja Dejona i quan “Piramidë Mafiozë, janë ndër Top 5 taksapaguesit në vend, punësojnë mbi 8000 punëtorë dhe përfaqësojnë mbi 25% të eksporteve të Kosovës”, ka shkruar njohësi i ekonomisë, Berat Rukiqi.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …